Lofsan

Adidas matchar med mamma eller pappa

Jag älskar sneakers och konsumerar och sliter dem i ett högt tempo. Barnen har många par att växla mellan så att jag kan matcha outfits och såklart med mina egna. Jag tycker att det är grymt snyggt med små miniskor av vuxenvariant typ Converse, Timberland och små boots. ALLT ska vara förminskat från vuxenstorlek!

Fatta vad kär jag blev när jag såg Adidas nya skor idag där gräbsen och jag kan matcha med likadana helt crazy skor. Jag väger mellan att favorisera de i denim och de vit/röd/blåa. Leopard är inte min grej men andra går igång på fläckigt.

Dessa skor kommer att finnas i butik (framförallt Concept Store, eventuellt på Götgatsbacken också) från årsskiftet. Det kommer garanterat få flytta hem ett stort och två par små par skor hem till oss.

 Vilken är er favorit? 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar