Lofsan

Abercrombie & Fitch Köpenhamn

Jag kunde inte hålla mig! Hittade så fina koftor och världens skönaste knallrosa mjukisar inne på Abercrombie här i Köpenhamn så trots att vi ska till den stora butiken i New York nästa vecka så köpte jag kläder här. Mindre bagage från USA får jag tänka. 🙂


Vi har ätit god lunch här i Nyhavn där uteserveringarna fortfarande är befolkade och julstånden står uppställda. Sedan har vi shoppat Gstar på Illum, tittat på julklappar till barnen; Brios tågbana står på önskelistan och ätit crêpes.


Jag ska nog inviga en av koftorna redan ikväll om jag inte ska ha kavaj till mitt linne. Vi ska äta middag på Mash, Modern American SteakHouse några minuters promenad från hotellet. Det är svårt att få tag på bord där men vi lyckades.

Det känns lite pirrigt att resa bort utan barnen. Jag saknar dem inte än, i och för sig bara tio timmar sedan vi sågs men jag tänker på dem hela tiden. Men det är väldigt skönt att få några timmar ensam utan barn men samtidigt med Hans.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara HurtMaja 30 november, 2011 at 19:27

  Härligt!

  [Svara]

 • Svara Frida Johansson - Militärmamman 30 november, 2011 at 21:08

  Härligt! Hoppas ni får en supermysig helg tillsammans!!

  [Svara]

 • Svara Anna 30 november, 2011 at 21:42

  Men herregud vad skönt att vara för sig själva i en så underbart cool stad som Köpenhamn. Som jag själv längtar tills min fina man och jag ska dra iväg för oss själv. Njut, pussas och ät all fruksotbuffe du bara kan och hur länge du bara vill.

  [Svara]

 • Svara Johanna 1 december, 2011 at 07:51

  Önskar er en fantastisk minisemester! Kram

  [Svara]

 • Svara lina 1 december, 2011 at 08:57

  ville bara säga att jag gillade bilden längst upp tv på er. strålar av kärlek/lycka/glädje.

  [Svara]

 • Svara Sofie 1 december, 2011 at 09:45

  Nyfiken på hur priserna var jämfört med i USA…? Hoppas ni får en fortfatt fin tur i Köpenhamn 🙂

  [Svara]

 • Svara Nina 17 maj, 2012 at 23:12

  var det dyrt där? svara gärna på min blogg, behöver svar snabbt för ska åka dit med klassen snart och får bara ha med ett begränsat antal kronor så ”planerar” lite vad jag kan köpa men vet inte priserna :/

  [Svara]

 • Lämna kommentar