Baxter, Träning

9 dagar kvar

Nu är vi nere på ensiffrigt!!!

Hade svårt att somna igår kväll och var vaken flera gånger i natt. Förutom toabesök så är det många tankar som snurrar i huvudet. Men det är bara att hålla ut och leva i nuet, vi har ingen aning hur allt blir med två små barn, vi får göra vårt bästa helt enkelt.

Dagens simskolelektion blev flyttad så vi gick till Sats istället. Jag körde 20 min styrka och sedan cykelklassen We will rock you. Ni har nog rätt i att magen sjunkit för idag hade jag höjt styret ännu mer och ändå slog magen i låren. Jag har dragit ner pulsen rejält nu på slutet och satsar på att orka hela vägen istället.

Vi såg en film igår som jag vill rekommendera: Ghostwriter med Ewan Mcgregor och Pierce Brosnan. Spännande thriller med bra skådespelare och avancerad handling. Hyr!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar