Baxter

8 dagar kvar

Idag känner jag mig helt svullen i ansiktet. Sixten vaknade sju imorse, precis som igår. Skillnaden är bara att igår somnade vi om efter vällingflaska och sov till 0930 men idag fick vi gå upp alla tre tillsammans och äta frukost. 1030 lyckades jag söva om Sixten och sedan sov vi en timme. Trots det är jag ändå i en bubbla, orkar knappt hålla ögonen öppna och känner mig så där härligt fräsch som man kan göra när man gråtit, ni vet. Fick till och med ta fram mina glasögon som jag sällan behöver använda, bara när jag ska läsa långa texter på datorskärm, igår kväll när vi tittade på film. De är på i dag med och minskar huvudvärken en aning.

Sixten är ganska snorig och lite gnällig så vi båda håller oss hemma idag. Vi har haft Agnes på lunchbesök, lyxigt när gästen köper med sig maten åt värdinnan. 🙂

Jag har precis satt ner Sixten i vagnen och så zappar vi mellan alla tusen barnkanaler vi har. Just nu är det mest 1-årsvänligt på Disney Playhouse. Annars är han jätteduktig på att sitta i soffan eller på sin bil och varva ner genom att titta på tecknat men just idag så har han svårt att komma till ro så då använder vi vagnen istället och så vaggar jag med ena foten. Han verkar nöjd i alla fall.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Alfva 12 oktober, 2010 at 16:27

    Stackars Sixten och stackars dig! Du får se till att Hans skämmer bort dig rejält nu sista dagarna!

    Kram på dig!

    [Svara]

  • Lämna kommentar