Baxter, Sixten

6 dagar kvar

Idag är det mindre än en vecka kvar till BF, mindre än tre veckor kvar till allt är klart med andra ord. Här i Stockholm blir man igångsatt efter 14 dagar, som tur är. Hans och jag pratade mycket igår och han peppade mig enormt. Egentligen vill jag bara lägga mig ner och gråta. När vänner frågar hur jag mår så kan jag knappt hålla tårarna borta. Jag vet inte om det är hormonerna eller tröttheten som gör att jag känner mig så nere, egentligen spelar det kanske ingen roll för jag vet och försöker intala mig att om bara några dagar kommer allt det jobbiga vara över och jag kommer hitta tillbaka till mig själv och min kropp igen. Jag tyckte att de första månaderna med Sixten var helt underbara. Jag ser verkligen fram emot att få uppleva den perioden igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anonym 14 oktober, 2010 at 18:36

  Hej .

  Jag tycker du är otrolig med din kropp , jag menar du är så otroligt vältränad fast du alldeles snart ska föda.
  Jag önskar att jag hade vart lika peppad att träna mellan mina graviditeter ( 4 st ) Men det får jag lida för nu ,trots att jag gått ner igen ( 54 kg ,1.69 lång ) så hänger magen som en stor skinnmassa usch , men det ska jag fixa om 2 v spännande ska det bli !!
  Men lycka till nu med BF och det kommer du klara superbra 🙂 för du är Stark.
  Jess

  [Svara]

 • Svara skolfux 14 oktober, 2010 at 18:41

  Åh, det där känner jag igen. Jag mådde piss de sista dagarna, eller snarare veckorna eftersom jag gick över med 14 dagar. Hormoner, trötthet och spänningar i en salig blandning!

  Man får helt enkelt peppa sig med att SNART är det över och ni har en ny liten guldklimp i er famn! Det bästa är att komma helt enkelt.

  Kramar från oss!!!

  [Svara]

 • Svara MansonDust 14 oktober, 2010 at 19:27

  Inte så konstigt att du är trött, du har ju en liten Sixten att ta hand om denna gång. 🙂 Och han ÄR ju faktiskt väldigt liten än, jag tyckte att Ninja var liiiiten när jag var höggravid med Seven, då var hon 2½ år. 😉 Snart är bebisen ute, snart snart. 🙂

  [Svara]

 • Svara Ida- Blivande mamma till pärlan. 15 oktober, 2010 at 12:30

  Så vacker du är =)
  Härliga kort.

  [Svara]

 • Svara Caroline 15 oktober, 2010 at 14:25

  Det ser verkligen inte ut som att du vill lägga dig och gråta, du ser så stark ut, särskilt när du står där och lyfter skrot som om inget hänt. Ja bilderna kanske inte alltid visar rätta bilden. Jag själv var dödens trött på att ha så ont i en punkt på ryggen att jag inte kunde sitta så mycket som en minut under dagen på grund av det onda. Underligt nog släppte flera månaders ont i samma stund som vattnet gick.
  Det är stor skillnad att vara gravid första gången och att vara det med ett syskon som behöver hjälp, bäras och så vidare. Lycka till med BF!

  [Svara]

 • Svara sofie 19 oktober, 2010 at 09:40

  vääldigt fina bilder !!!!!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar