Lofsan

5 hushållsfavoriter

Jag tänkte dela med mig av 5 stycken helt oumbärliga maskiner vi använder här hemma. 5 stycken egentligen helt onödiga maskiner men som gör livet och vardagen lite lättare och framförallt roligare att leva. De är inte rangordnade utan de får nog ses som komplement till varandra. Med glimten i ögat; livet går att curla med lite hjälp av smarta maskiner!


Philips Diamond Clean – En eltandborste som laddas när den står i ett glas. Inte bara väldigt snygg utan också effektiv som tandborste.


Kitchen Aid – Vi använder både den stora maskinen med olika tillbehören som visp, degsnurra, juicepress och korvstoppare och den lilla mixern där vi framförallt gör smoothies och olika såser. Jag skulle gärna komplettera med glassmaskinstillbehöret .


Nescafé Dolce Gusto – En kaffemaskin som man använder kapslar till. Den gör inte bara flera olika sorters kaffe utan också varm choklad och isthé. Kapslarna säljs i vanliga butiker. Det känns lyxigt att kunna samla in kaffebeställningar som en barista från våra gäster.


Soda Stream Source – Vi har haft en traditionell Soda Stream tidigare, nu har vi uppgraderat oss till en Source. Den är lite smartare uppbyggd, har en mycket snyggare design på både flaskor och maskin och är lättare att hantera med lamporna på dropparna för att välja bubbelmängd.


Philips Wake up light – Har man väl börjat använda Wake up light är det svårt att vänja sig av med det tycker jag. Vi går upp vid 06 och det är väldigt skönt att öppna ögonen och möta ett ljust rum. Vi brukar få besök av barnen vid 05 och det är skönt att de inte vaknar av ljuset så att vi vuxna kan gå upp i förväg och göra i ordning oss medan de sover vidare i stora sängen. Annars vaknar de när vi använder alarmet på iphone.

Har ni någon oumbärlig favoritmaskin därhemma? Kanske delar vi samma favoriter?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

 • Svara Charlotte - eco-tänk, go-Green, recept & vardag 28 december, 2013 at 13:57

  Mina favoriter:
  1) KitchenAid Stavmixer
  2) KitchenAid de som du visar här ovan används också mkt
  3) Nespressomaskin (saknar dock en varmchoklad-knapp)
  4) Våra fjärrkontroller till lamporna, ligger innanför dörren och med någon knapptryckning så är de lamporna man vill tända! Perfekt när man kommer hem till ett mörkt hus 🙂
  5) SodaStreamern
  6) Min eluppvärmda mysfilt

  Fick precis den wake-up-klockan i julklapp- ska bli spännande att testa!

  God fortsättning!
  Kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar