Sixten

5 dagar kvar

Igår var det 5 dagar kvar till BF och vi hade en härlig höstdag här i Stockholm. Efter en efterfrukostpowernap gick vi ner till stan och uträttade några ärenden. Jag var optimistisk och försökte prova skor, hittade grymma stövlar, boots och ståstillaiparkenmittivinternkängor men magen var alldeles för mycket i vägen så jag sparar den karamellen några dagar.

Vi gick till NK för att titta på de nya åkpåsarna från 7 am. Jag hade först inte tänkt ha någon åkpåse här i stan i vinter men jag har ångrat mig och nu är jag på jakt efter en modell som är tillräckligt lång, hög (så skorna får plats) och passar till vagnen. Inte helt lätt. Jag köpte i alla fall en brun åkpåse, en sån här, som jag ska känna efter med. Den går att öppna upp undertill när barnet har skitiga kängor, en stor ficka på magen, är varm, går att förlänga och tajta till och är skitsnygg men lite knepig att få till bra i sittdelen. Som sagt, måste fundera och prova härhemma i lugn och ro.

Vi avslutade med en fika på NK innan de sista grejerna för dagen fixades och vi gick hem. Jag försökte sova på eftermiddagen men det gick inte. Efter en jättetrevlig kväll tillsammans med Agnes, lite pizza och halva Idol gick jag och la mig klockan 22 för att jag var så trött men inte heller då kom jag till ro så det slutade med att jag somnade klockan 03. Jag höll på att gå sönder av trötthet då men kroppen ville inte. Idag ska jag inte sova något på hela dagen och se om jag kan somna ikväll istället. Man måste vara utvilad när man ska föda barn. 🙂

Förresten, stort tack för alla era peppande komplimanger, hejarop och tankar! Jag är så tacksam att jag har världens bästa bloggläsare som ger och ger massa energi. NI ÄR BÄST BÄST BÄST!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Martina 17 oktober, 2010 at 10:49

    Tyckte jag skymtade ett par bruna peak boots/stövlar på din prova sko bild… De är riktigt snygga!

    [Svara]

  • Lämna kommentar