Träning

4 dagar kvar

Tänk att det blev ännu en en fantastisk dag idag med, underbart! Vi tog tillvara på den vackra morgonen och åkte ut till Hellasgården för att motionera. Hans sprang som vanligt och Sixten och jag gick femman. Den är så kuperad att jag var tvungen att stanna ibland i de värsta uppförsbackarna men annars lyckades jag hålla tempot uppe. Jag har någon ambition om att få bebisen att fixera sig, något Sixten aldrig gjorde. Jag är inställd på att det blir samma sak den här gången också, men jag kan ju alltid hoppas. Värkarna blir ju mer effektiva och energin går till rätt uppgift. Vi har besök hos barnmorskan inbokat på tisdag då hon får känna hur långt ner huvudet sjunkit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jojo 16 oktober, 2010 at 15:47

  Vilken härlig energi du har, önskar att jag hade hälften. Själv sitter jag här på bf+1 och tror aldrig att bebisen kommer komma ut trots att den varit fixerad i över fem veckor och bm sagt snart snart ett par gånger. Men förhoppningsvis har hon rätt för jag längtar verkligen efter att graviditeten ska vara över och att jag äntligen ska kunna röra mig normalt igen utan att fogarna bränner och ”glider isär” och såklart efter den lille! Ser fram imot att fortsätta läsa din blogg när våra de små är här.

  [Svara]

 • Svara Sanna Hyvärinen 16 oktober, 2010 at 15:51

  Gaah söt bild 😀
  Undrar bara ifall du skulle vilja rösta på mig här: http://www.yourmoda.se/klanning2010/?id=13799&srt=t

  Skulle vara jätte snällt och betyda jätte mycket! KRAM , ha en fortsatt bra dag sötnos.

  //WWW.SOCOSY.BLOGG.SE 🙂

  [Svara]

 • Svara militarmamman 16 oktober, 2010 at 21:09

  Det är när jag läser inlägg från dig, Lovisa, som jag blir så sjukt sugen på ett litet syskon till Elise… jag som aldrig skulle föda barn igen… Haha! Vi får väl se. Lycka till! Tänker på er varje dag!

  [Svara]

 • Svara jessica 17 oktober, 2010 at 08:52

  Kommer du lägga upp bilder och priser på dina mammakläder här? eller kanske en lista på vad som finns?
  Jag är jätteintresserad=)
  MVH Jessica

  [Svara]

 • Lämna kommentar