Lofsan

3 dagar kvar

I natt lyckades jag sova hela natten, utan att vakna en enda gång. Tror inte att det har hänt sedan jag var halvvägs gravid med Sixten?! Har tydligen legat på rygg uppallad på massa kuddar utan att vända på mig. Sixten sov ostörd i sin säng bredvid oss från 20 till 07. Duktiga killen!

Idag har jag önskat mig en pannkakstallrik i Kista Galleria, märkligt att man ska behöva åka ut ur stan för att få sig goda pannkakor med glass och nutella. Om man inte ska laga det själv vill säga.

Hur tillbringar ni er söndag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Stina 17 oktober, 2010 at 11:42

  Profylaxkurs för oss 🙂
  Hur fasiken lyckades du sova utan att gå upp och kissa? Kanske kroppen som säger att NU behöver du ALL energi du kan få 🙂

  Stor kram Stina

  [Svara]

 • Svara Klara 17 oktober, 2010 at 14:46

  Är så imponerad att du orkar med att träna nu, när bebisen kan titta ut när som helst! WOW!!! =)
  När jag vänta mitt första barn så gick jag över 14dagar & jag gick inte ens ut då, för alla ”tjata” & sa ”har du inte fått än” osv, tycket det var såå jobbigt! I och för sig så gick jag upp nästan 30kg, mycket vatten & ut kom en son på 5220g & 57cm lång, efter igångsättning som till slut blev akut snitt.
  Älskar att följa din blogg & det ska bli så spännande att få läsa om er när ni blir en till medlem i eran familj!!
  Stort lycka till med förlossningen, men jag hoppas ju att den väljer att titta ut nästa söndag (har gissat det i din tävling nämligen) på min dotters födelsedag (el. på lördagen för då fyller sambon)! =D Kram Klara

  [Svara]

 • Svara Petra 18 oktober, 2010 at 07:34

  Vi tog de lugnt, lek kompis för Viggo och trevligt sällskap för oss av god vän som är hemma på leave från Affe. Kom inte ens ur myskläderna 🙂 sen blev det Kina till middag.

  [Svara]

 • Lämna kommentar