Lofsan

2,5…

Det visar sig att lägenheten är en 2,5:a… Visningen har redan varit, vi gick inte dit… Med tanke på att vi har haft så många lägenheter bokade har vi inte kunnat gå på visning varje kväll…

Jag ska upp till Familjebostäder nu på förmiddagen och försöka tjata till mig en planlösning. Dessutom skulle vår handläggare hos hyresvärden be nuvarande hyresgästen kontakta mig. Det vore bra om vi kunde få se lägenheten innan vi skriver kontrakt.

Å ena sidan är bara ett sovrum helt okej, om det finns utrymme att inreda en barnhörna någon annanstans med TV-spel och myskuddar. Å andra sidan skulle det vara skönt med ett helt eget barnrum som vi kan stänga dörren till.

Fast det viktigaste är att vi trivs i lägenheten.

I keep you updated…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Tomas 4 juni, 2009 at 10:39

  Det går ju att tänka så här att vad har vi att jämföra med också. Att gå från 1 rum med kokvrå till 2,5 med kök är ju ett lyft. Sedan kan ni ta nästa steg när tiden för det är mogen..

  [Svara]

  Susanne LIndahl Reply:

  Jag håller med Tomas, och det är klart att det finns diskmaskin!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tror du det? Jag hoppas det, annars kanske det finns plats att installera en…

  [Svara]

 • Svara Karin 4 juni, 2009 at 11:30

  Meh! På 78 kvadrat får ni in en massa kuddhörnor och barn. Bra jobbat gullet är SÅ glad att jag får gåshud där jag sitter och skriver den allra sista saken i skolan före sommaren..

  Vart den nu tog vägen.

  Puss!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Det kommer nog bli bra, finns det kärlek så….

  Stort grattis! Hur har det gått med alla jobb?

  [Svara]

 • Lämna kommentar