Lofsan

2 veckor kvar till New York marathon

Imorgon är det exakt två veckor kvar till mitt fjärde marathon och mitt första utomlands, i New York. Med de 14 dagarna till dess varav de två sista kommer att vara i USA och fyra dagar nästa vecka i Norrbotten så känner jag att det är superviktigt att vara noggrann i återhämtning och vila. Jag tränar mycket hellre för lite sista två veckorna än för mycket. Överhuvudtaget så formtoppar jag alltid med extra lyxig mat, några myspass för känslan och mycket vila. Det blir den här helgen i nötskal känner jag!
 
 


Vi är glada över att vår Chariot fortfarande rymmer barnen när vi ska ut på längre pass mot 10 km och längre. Kortare pass cyklar de själva på nu men Södermalm runt är tufft för en 3-åring.


Vårt mål i New York är marathon 42,2 km under 4.30. Det blir mitt livs längsta löppass mätt i tid. Det känns nästan mer utmanande än att springa i mål på en snabbare tid kring 4 timmar. En halvtimme till liksom när benen inte vill ett steg längre. Men jag är glad över att kunna dela min löparkärlek tillsammans med Hans!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara pilla 18 oktober, 2014 at 17:03

  Jag längtar också till NYC maran men kör sista jobbiga träningen nu ihelgen. Sedan blir det bara nöjesträning.

  [Svara]

 • Svara Joanna 18 oktober, 2014 at 22:19

  Här skriver jag om min första vecka i Lofsangruppen, är så nöjd!!
  http://humlansliv.blogspot.se/2014/10/lofsangruppen.html

  [Svara]

 • Svara Mari 19 oktober, 2014 at 08:24

  All lycka!
  Hur funkar det att springa med en vagn?

  [Svara]

 • Svara Kajsa 19 oktober, 2014 at 16:15

  Är det Cougar? Jag ska också köpa en joggingvagn men väljer mellan Chariot Cougar eller Nordic Cab. Den sistnämnda endast för att den går att ha i liggläge också. Har era barn någonsin somnat i eran och hur har det funkat i så fall?

  [Svara]

 • Svara Ida 19 oktober, 2014 at 18:59

  Ska också springa NYC marathon. Vilket hotell bor ni på?
  Hade varit kul med ett inlägg över hur din träning ser ut nu framöver!
  Kram Ida

  [Svara]

 • Svara Anna 20 oktober, 2014 at 15:30

  Umeå ligger i Västerbotten 😉

  [Svara]

  Hans Reply:

  Jokkmokk, Gällivare och Luleå också???

  [Svara]

 • Lämna kommentar