Lofsan

2 år för att komma i toppform

Jag tänkte visa er hur jag såg ut efter graviditeten med Sixten. Då vägde jag ca 68kg, inga muskler. Det har tagit mig två år att nå den form jag har idag. Första månaderna gick jag två timmar varje dag och styrketränade fyra pass per vecka. Baxters graviditet gjorde att jag fick lägga om fokus men jag fortsatte träna målinriktat under hela graviditeten ändå eftersom jag hade en tydlig bild av vart jag ville nå.


Denna resa har tagit mycket tid; många träningspass men jag har lärt mig så oerhört mycket om mig själv, både fysiskt och psykiskt. Jag vet vilka svagheter jag har och undviker fällorna jag vet att jag kommer fastna i. Jag är noggrann med vad jag äter och undviker ingenting. Däremot vet jag vad MIN kropp behöver och hur den reagerar. Jag har alltid och kommer alltid äta kolhydrater men jag styr dem till förmiddagar och efter träningen.

Att komma i form är ingen quickfix eller enkelt recept. Det är en livsstil. Det tar år. Det krävs prioriteringar, struktur och planering. Men ALLA kan. Det gäller att hitta den livsstil som passar dig i den fas i livet du befinner dig just nu. Inga förbud eller måsten utan en träningsglädje och lust till att ge kroppen och knoppen det den behöver för att må bra och kunna prestera det du vill att den ska kunna göra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Kommentarer

 • Svara Paulina 27 september, 2011 at 20:33

  Jag är SÅÅ imponerad alltså! Vilken förvandling! Kan du inte berätta om hur du blivit personlig tränare? Utbildningar du gått osv? Jag är själv inne på att utbilda mig till personlig tränare så det hade varit kul att veta hur du tog dig dit där du är idag 🙂

  [Svara]

 • Svara 6-veckorsutmaningen: Träning & lite nulägesbilder « Miss Agda 27 september, 2011 at 20:46

  […] ska bli så roligt att se hur (om) kroppen kommer att förändras under min satsning! Kolla bara Lofsan som idag visade en bild från för 2 år sedan och idag. Visst är det roligt att SE […]

 • Svara Kristin 27 september, 2011 at 21:26

  Vilken inspiration du är. Tycker du skriver en underbar blogg. Jätte roligt att läsa den.

  [Svara]

 • Svara elinjosefine 27 september, 2011 at 21:36

  Wow… vilken förändring!! Så inspirerande att se. Kul att du delar med dig!!
  Din blogg är verkligen peppande 🙂

  Kram på dig!

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 27 september, 2011 at 21:56

  Tack än en gång för påminnelsen =)

  Fan va snygg du e!!!!

  [Svara]

 • Svara JoHo 27 september, 2011 at 22:13

  wow! inspirerande. du är så grym! (och snygg ;))

  [Svara]

 • Svara LillaJag-fotogalen mamma till 11 mån & bebis i magen 27 september, 2011 at 22:28

  Så jävla grym!!! När mina värden blir bättre är det min tur!

  [Svara]

 • Svara lillal 27 september, 2011 at 23:06

  Imponerad 🙂 Vilket jobb !!! Vilken skillnad, ser nästan ut som 2 olika personer 😉 Då finns det kanske hopp för även mig som är en mat & vin njutare utan deslike…trots att jag tränar rätt mkt…. 😉 Kramar å hoppas vi ses snar igen, kram kram

  [Svara]

 • Svara ellenojag 27 september, 2011 at 23:15

  Shit vilken skillnad, trodde inte det var du på bild 1!!

  [Svara]

 • Svara frankalexander 28 september, 2011 at 00:34

  Fy tusan så bra du är 🙂

  [Svara]

 • Svara Johanna 28 september, 2011 at 05:01

  Du ger mig så mycket insiration!
  Läser din blogg flera gånger om dagen.
  Så snygg och så grym:)

  [Svara]

 • Svara Gunilla 28 september, 2011 at 06:37

  Grymt! Efter läsande på din blogg fick mannen ta läggning av barnen och jag tog en 45 min powerwalk. Det kallar jag bra inflytande! 😉

  [Svara]

 • Svara Jennie 28 september, 2011 at 07:49

  Wow!
  Du är verkligen en sann insperationskälla 🙂
  Å du har så rätt i att det gäller att hitta sin livsstil!
  Jag har bantat otroligt många gånger, men det är först nu jag fattat att det är hela livsstilen som måste ändras… Jag måste göra ändringar som jag kan fortsätta med i bra många år och som inte känns som en uppoffring.

  [Svara]

 • Svara Rosahjärtan 28 september, 2011 at 08:10

  Shit! Vilken pepp! jag som trodde (ny läsare) att du var en sån där huris som ALLTID varit fit & endast gått upp ca 5 kg per graviditet & lämnat BB på startvikt! Så imponerad av DIG & av KROPPEN helt otroligt vad man kan göra med kost & träning!

  [Svara]

 • Svara Sofia - Petite Ruth 28 september, 2011 at 08:26

  Fy tusan vad coolt duktig du är! Sjukt inspirerande. Och då har du också varit gravid och fött barn mellan de båda bilderna, häftigt. Du är en av mina största inspirationskällor ska du veta (både vad gäller träning och mammaliv utifrån vad jag läser i bloggen). Om jag någon gång känner mig lite träningslåg så räcker det med att kolla på bilder på dig för att vilja springa till gymmet på en gång.

  [Svara]

 • Svara Emelie 28 september, 2011 at 08:48

  Ännu en gång är dina ord väldigt tänkvärda… Tack för att du bjuder på dej själv och din resa… Man (läs jag) glömmer snabbt av att förändring inte sker på en natt och att man har sina ups and downs.. har idag tappat ca 30 kilo sen min graviditet, och har ändå en lång bit kvar, men har jag klarat det hittils så ska det väl fortsätta att gå… Ja då, lite inspiration och tänkvärt på vägen så ska detta gå kanon!!
  Bra kämpat med dina mål, du e grym!
  Kram

  [Svara]

 • Svara Em 28 september, 2011 at 08:54

  Wow, bra kämpat!! En fantastisk förvandling! Hur skiljer sej din träning åt då och nu? Samt kost? Vore jättespännande att läsa ett inlägg om 🙂 I övrigt vill jag tacka för en superinspirerande blogg, älskar att kika in här och bli peppad! Härligt att du bjuder så på dej själv, både bra och dåliga dagar.

  [Svara]

 • Svara Towis - its about me wherever I am. 28 september, 2011 at 09:17

  wow, vilken förvandling! Hur var det innan du fick Sixten var du lika tränad då eller kom tränings/hälsointresset efter barnen? kram

  [Svara]

 • Svara Jenny 28 september, 2011 at 09:43

  Lofsan!
  Du är min idol!! Jag ska bli lika snygg som du! Nu är jag så SUR över att jag har en förkylning som aldrig går över och fått mjölkstockning på det och bara är sugen på glass.

  [Svara]

 • Svara Katarina 28 september, 2011 at 13:19

  WOW! Vilket jobb!
  Du inspirerar och motiverar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar