Lofsan

Dags för frisk luft

Lilla Baxter fick feber igår så idag är vi hemma från förskolan. Sixten ville stanna hemma han med trots att det är torsdag och utflyktsdag på förskolan. Vi har haft en lång och långsam morgon, kontrast mot vanliga torsdagar när jag är på jobbet klockan 06. Nu ska Baxter sova och Sixten vila så jag ska packa ner de båda i Chariot och koppla på vagnen på min cykel. Solen skiner och vi alla tre mår bra av frisk luft en stund. Jag hoppas Baxter somnar direkt så att Sixten och jag kan sätta oss på en bänk nere vid Årstaviken och filosofera lite över livet. Sån är han nuförtiden. En lugn och tänkande själ. Baxter är lika hetsig som vanligt. Som sin mamma.

20120419-095440.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Smaljeansen! 19 april, 2012 at 09:19

  Jag har tittat in här några gånger men inte läst så mycket, nu har jag suttit och kikat igenom bakåt, kul! Ska börja läsa nu. Kram Elbe

  [Svara]

 • Svara Johanna 19 april, 2012 at 10:11

  Så fina de är dina grabbaR!

  [Svara]

 • Svara Tant Karin 19 april, 2012 at 10:17

  Hade gärna följt med er och filosoferat. Saknar er. Krya på Backan. Pussar till alla!

  [Svara]

 • Svara Anna 19 april, 2012 at 14:33

  Hej!
  Har sett dig å dina super söta små grabbar på tv i Född 2010, bra program! I ett av avsnitten såg jag att du hade en bärsele där du hade Sixten på ryggen. Är det möjligtvis en Ergobaby? Hur tycker du den är?
  Jag har själv en 8,5 mån liten tjej som älskar vår bärsele. Har en babybjörn active som vart helt ok fram tills nu när hon börjat väga lite mer. Vår bärsele avlastar sådär så funderar stark på att köpa en mer ergonomisk bärsele som man även kan ha till att bära på ryggen. Men känner ingen som har en Ergobaby så tänktedärför kolla med dig 🙂
  Tack på förhand!
  Mvh Anna i Göteborg

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack! Ja, det är en Ergobaby. Jag gillar den nu när gräbsen är lite äldre och kan sitta på ryggen, den är ingen höjdare på magen. Så värt!

  [Svara]

  Anna Reply:

  Tusen tack för snabb respons! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar