Lofsan

13: Mitt bästa kosttips

Här förväntar ni säkert er att jag ska ge er världens mirakeltips. Hmm.

Mitt bästa kosttips är att alltid äta med sunt förnuft. Äter du chips eller annan skit varje dag kommer dina resultat också se ut som skit. Välj din kost med hjärna och hjärta. Skit i dieter och snabba kurer. Du har bara en kropp och den ska orka hela livet. Ge den bra grejer som du kan stå för inför andra. Satsa på ”sociala” kalorier när du umgås med familj och vänner men skippa soffätandet på egen hand.

Och du, tacka ja när det bjuds på gott men tacka också ja till en promenad eller träningspass.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jenny 29 mars, 2011 at 10:40

  Vad är det för sol ni har till Baxter? Har sett den på någon bild förut och den verkar himla bra att sitta i.

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Jag älskar den! Bumbo heter den.

  [Svara]

 • Svara Jenny 29 mars, 2011 at 10:41

  Oj då, kanske skulle läsa vad jag skriver innan jag skickar iväg det. Jag menade naturligtvis stol….

  [Svara]

 • Svara Promenad i skinnjacka och lånade skor | Det viktigaste i Ditt liv är Du! 2 april, 2011 at 09:43

  […] Lofsan sammanfattade, för en liten tid sedan, ett inlägg med orden: ”Och du, tacka ja när det bjuds på gott men tacka också ja till en promenad eller träningspass”. Jag kunde inte sagt det bättre själv. Idag blev det morgonpromenad i skinnjacka och lånade skor. Det finns alltid möjlighet att ta en promenad. […]

 • Svara Sandra 2 april, 2011 at 20:30

  Finns det någon chans att man kan få recept på den salladen? Såg galet gott ut! Hans gästbloggar inte ?! 🙂

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Den salladen gjorde hör och häpna faktiskt jag! 🙂

  Grillad kyckling (jag köper bara klubbor för det är så torrt kött på bröstet), stekt halloumi, körsbärstomater, salladsmix i påse, avocado och jordgubbar.

  Mums! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar