Lofsan

12 timmar!

så länge har vi jobbat idag!

Vi har kört 3 vändor med lådor till nya lägenheten i Sjöstaden och även målat hela sovrummet. Det blir en ganska mörk nyans av vitt.

Vi köpte lunch på restaurangen i bottenvåningen. Det visade sig att de även säljer bröd så det kanske blir vårt nya bageri nu när Vurma inte finns i kvarteret längre… Jag köpte med en hälsotallrik med bulgur och kyckling till mig och Kärleken fick en bit lasagne.

Middag åt vi för ovanlighetens skull på Max, i Sjöstaden. Vi äter aldrig hamburgare annars så det känns väldigt lyxigt. Och välförtjänt! Vi delade även på en dessert: en så kallad lyxshake: mjukglass mixad med mjölk och färska jordgubbar, toppad med vispgrädde. Den var asgod!

I morgon ringer klockan 07.00. Då ska vi åka till Clarion och käka hotellfrulle. Vi har nada i köket och det känns som att vi behöver (läs: förtjänar) det! Klockan 10.00 ska vi stå med alla andra äkta svennar och köa för att komma in på IKEA. Vi måste få klarhet i ut vi ska fästa gardinfästerna i taket. Dessutom hade vi köpt för få panelgardiner senast.

På eftermiddagen får vi hjälp av systerns karl Simon (icke att blanda ihop med Sion, som är deras minsta katt). Det blir nog 3 vändor med lastbil från olika platser runt om i stan med sängar och andra möbler som vi tycks behöva nu när vi uppgraderar oss från 23 till 78 kvadrat. Vårt chateau!

På kvällen bjuder vi syster Elin på pizza som tack för att hon lånar ut sin karl åt oss några timmar. Simon kanske får smaka lite, om Elin bjuder till.

Min uppgift under morgondagen är att:

*skruva av sängben
*låsa upp dörrar
*hålla upp dörrar
*upprätta vätskestation för att förhindra uttorkning
*torka svettpärlor från karlarnas pannor

Imorgon kväll börjar vårt nya liv. Så spännande det ska bli!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Josse 21 juni, 2009 at 20:11

    Vad kul att ni börjat flytta nu, då blir det väl bilder sen så man får se 😀

    Ska man äta hamburgare ska det vara max. Men vi har 8 mil till närmaste så det blir inte ofta för vår del heller. 2 ggr om året kanske haha, när man väl är åt det hållet där max finns så är man oftast sugen på någon annan mat.

    Hoppas du haft en mysig helg! kram

    [Svara]

  • Lämna kommentar