Baxter, Lofsan, Sixten

12 dagar kvar till BF…

Gud vilket plåster jag hade igår kväll och i natt. Nog för att det är smickrande att Sixten vill vara nära nära men det slutade med att jag fick gå och lägga mig 2030 med honom i vår säng och sedan ha honom på mig fram till 08 i morse. Så fort jag rörde på mig det minsta så vaknade han och skulle flyta in i mig ännu mer. Jag tror att plåstersjukan kan bero på att hemma hos oss sköter Hans nattning, hållaSixtensovandeunderkvällenrutinerna och allt annat som har med Sixten att göra under resten av natten. Nu när Hans är bortrest har ju allt ändrats och jag duger inte åt pappagrisen så han blir en orolig själ. Men å andra sidan har Sixten just nu tre kindtänder som kommer upp samtidigt och det kanske kliar och gör honom lite extra känslig?

Egentligen gör det mig inget att Sixten är plåster, han är ju så självständig annars, däremot är det riktigt jobbigt att ligga med stora magen bara den, med Sixten ovanpå blir det liiiite obekvämt om man säger så. Sedan är jag inte världens smidigaste nu när jag måste byta liggställning ofta så Sixten vaknar lika ofta som jag. Helt onödigt tycker jag. Men ikväll kommer Hans hem och jag kan inta min plats på madrassen inpå småtimmarna. Vardagslyx! 🙂

Trots den kassa natten, där jag bara längtade efter att det skulle bli dag behöll jag våra planer för fredagen. Vi mötte Elin och Hugo och gick ner till Kulturhuset. De har ju tagit bort staketet till småbarnsavdelningen och rivit osynliga ljud-rummet så Sixten sprang helt tokig runt runt hela biblioteket och jag fick flänga efter. Hugo satt lugnt i en soffa och läste böcker han…

Vi åt lunch uppepå Kulturhuset. Det är inte så trevlig atmosfär, ganska bullrigt men man får plats med vagnar och de serverar god mat. Man får liksom ta det onda med det goda.

Sixten och jag sov en timme härhemma på eftermiddagen och så åt vi korv och pasta innan kvällsbadet. Hans kommer hem sent ikväll så nu har jag 17 dagar på mig att föda innan han åker till Barcelona. Men det borde jag väl hinna? 12 dagar kvar till BF idag… Update: don’t you worry, jag är inte orolig, hur det än blir så blir det bra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara MansonDust 9 oktober, 2010 at 10:56

  Tror magen har sjunkit?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Kanske? Hoppas det! Ska till bm den 19/10, dagen innan bf så innan dess får jag inget veta om bebisen!

  [Svara]

 • Svara Kristina Gunér 9 oktober, 2010 at 13:40

  Håller med ovanstående – ser ut som magen har sjunkit .-)

  [Svara]

 • Svara Natasha 9 oktober, 2010 at 15:27

  precis vad jag tänkte, att magen sjunkit.
  bebisen gör sig redo för utresan 😉

  [Svara]

 • Svara Josephine 9 oktober, 2010 at 22:02

  Jag tänkte preciiiis samma sak när jag tittade på bilderna! Och så tycker jag det ser ut som om du har lite, lite vätska i kroppen nu. Det är också ett tecken på att det snart är dags=)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hans tyckte också att magen ser ut att ha sjunkit lite, hoppas! Känner mig lite svullen i ansiktet, som om jag gråtit, kanske också ett tecken?

  [Svara]

 • Lämna kommentar