Lofsan

111 fakta om mig, sista delen

 101. Bästa filmen ever?
 
 – Sunes sommar med Peter Haber. Den har allt!
 
 102. Gillar du musikaler?
 
 – Nej, inte på riktigt riktigt men det kan vara kul att se. Hans och jag såg sista föreställningen av Phantom of the oprah på Broadway med Peter Jöback. Det var kul men jag somnade två gånger, vilket jag skäms lite för.
 
 103. Hemmafest eller utekväll?
 
 – Både och! Jag och mina kompisar kör nog 50/50, det är en särskild känsla på båda alternativ.
 
 104. Tjejmiddag eller parmiddag?
 
 – Tjejmiddag! Det par som vi umgås mest med är min syster och hennes man så det blir kombinerat parmiddag och familjemiddag men det räknas liksom på ett annat sätt. Tjejmiddagar är roliga för att de är avslappnade.
 
 105. Är du den som bossar och styr i olika sällskap?
 
 – Ja, till och med lite för mycket ibland. Men jag känner ofta att andra förväntar sig att jag ska styra upp och ta initiativ och då gör jag det. Men jag älskar att bli servad av någon annan som är värd. I vår familj är det jag som bossar men Hans som styr upp det som jag bestämt.
 
 106. Vilken roll hade du i skolan?
 
 – Jag har haft alla olika sorters roller: den roliga, den pluggiga, den som skolkade osv. När jag läste på GIH var jag ambitiös och fick mycket gjort, men jag varken mest poppis eller mesig. Helt vanlig liksom.
 
 107. Vilket är ditt drömköp?
 
 – Ett mindre nybyggt hus vid havet, med en liten glasveranda, öppen spis och egen brygga.
 
 108. Drömköp till hemmet?
 
 – En projektor med styrd duk ner från taket till vårt sovrum.
 
 109. Vad använder du för strumpor?
 
 – Gococos höga eller låga strumpor. Till träning och till människokläder.
 
 110. Dagdrömmer du?
 
 – Nja, det tror jag inte men det beror på vad man menar. Jag spelar ofta upp olika scener i huvudet. Tex ett samtal som har skett där jag provar att säga något annat än det jag gjorde overkligheten eller rent hypotetiska samtal i verkliga situationer eller kommande samtal som jag ska ha.
 
 111. Tog det lång tid att skriva denna lista?
 
 – Nej, jag hittade dessa frågor inne hos Engla och tyckte att det var en rolig lista. Jag vet att det är många som vill veta mer om mig som person och detta var ett roligt sätt att bjuda på en annan sida av mig.
 
 Min syster Agnes tillsammans med lilla Sixten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Isabelle 22 juli, 2016 at 15:38

  Vi behöver fler sunda hälsoprofiler som dig! 🙂

  [Svara]

 • Svara Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 25 juli, 2016 at 13:54

  Så roligt att läsa 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar