Lofsan

111 fakta om mig del 4


Baxter på Surf Shack i Malmö i dag.
 
 60. Har du gått igenom någon stor kris?
 
 – Mellan 19 och 23-24 hade jag en lång och jobbig kris. Jag flyttade till
 Stockholm efter tre paradisår i Nyköping och tappade mig själv på vägen. Jag visste inte vem jag var, vad jag ville och hur jag skulle leva. Det känns egentligen bara som tur att det blivit så bra som det blev för mig för jag har haft många möjligheter att välja andra vägar.
 
 61. Är du en känslomänniska?
 
 – Nej, jag går inte runt och känner saker hela tiden. Jag gör mer än vad jag tänker överlag.
 
 62. Vill du ha fler barn?
 
 – Nej, jag är väldigt med nöjd med Sixten och Baxter. Det är skönt att småbarnsåren är klara nu och att vi kan göra roliga saker tillsammans på samma villkor.
 
 63. Hur tänkte du när ni bestämde barnens namn?
 
 – Vi ville ha lite ovanliga namn som passar bra tillsammans. Jag gillar bokstaven X och tycker att det är coolt att barnen delar XTE i sina namn, på samma ställe i namnet. Baxter är döpt efter Baxter Street i New York. När han fick sitt namn var han den enda i Sverige med Baxter som tilltalsnamn. Nu 2016 finns det 5 stycken som heter Baxter i förnamn.
 
 


Hans Baxter Renman!
 
 64. Hur länge har du bloggat?
 
 – Jag började blogga i maj 2009, 7 år alltså. Men själva bloggadressen registrerade jag 2007 fast utan att börja blogga.
 
 65. Hur bor du nu och hur bodde du innan?
 
 – Jag har flyttat mycket och ofta i mitt liv. Nu bor vi i en 4-5:a på Södermalm, en nyproducerad lägenhet med stor terrass. Vi bytte till oss denna lägenhet mot en 4:a på Drottninggatan som vi i sin tur bytte till oss med en lägenhet i Hammarby sjöstad. Jag tror att jag flyttade 5 gånger på 3 år den perioden.
 
 66. Vill du bo någon annanstans?
 
 – Vi vill bo här ett par år men jag skulle nog egentligen vilja ha en större lägenhet men det är svårt att få bättre än vad vi har nu.
 
 67. Är du beroende av något?
 
 – Jag saknar min träning både i huvudet, själen och kroppen när jag inte kan träna flera gånger i veckan.
 
 68. Vilken är din största last?
 
 – Last låter som något man gör eller måste ha trots att det inte egentligen är bra för en. Nästan mot sin vilja. Det har jag inga tror jag.
 
 69. Handling eller ord?
 
 – I bloggvärlden är det ofta mycket ord men inte så mycket handling. Hellre tvärtom tycker jag. Jag skriver eller säger aldrig eller sällan A utan att komma med B, det är lite fjantigt. Jag gillar människor som får saker gjort!
 
 70. Rödvin eller vitt vin?
 
 – Inget av det alls! Jag dricker bubbel om jag dricker.
 
 71. Vad ser du först hos en kille?
 
 – Hållning först, sedan ansikte med ögonen. Och så armarna.
 
 72. Handlar du mycket begagnat?
 
 – Nej aldrig. Önskar jag hade lust och tid för det skulle vara bra för min ekonomi.
 
 73. Spara eller slösa?
 
 – Nästan alla mina pengar går hela tiden till mina företag så det klassar jag som spara. Slösa gör jag aldrig.
 
 74. Vad stör du dig mest på hos andra?
 
 – När folk fokuserar för mycket på vad andra gör, tänker och känner, på ett negativt sätt. 🙂
 
 75. Är du ytlig?
 
 – Nej, inte om man tänker på kläder, smink och sånt. Däremot tycker jag att det är viktigt med fysisk och psykisk hälsa och det återspeglas ofta i kropp och ansikte.
 
 76. Nämn minst tre ytliga saker du gör varje dag?
 
 – Kontrollnoppar ögonbrynen, spänner ryggen i dubbelspegeln i badrummet där man kan se sig själv bakifrån och rakar kroppen (inte hela).
 
 77. När blir du arg?
 
 – När jag är hungrig.
 
 78. Hur mycket shoppar du för varje månad?
 
 – Väldigt lite. Jag säsongshandlar ibland.
 
 79. Var shoppar du helst?
 
 – I en stor galleria där alla butiker finns.
 
 80. Hur ser det ultimata fyndet ut?
 
 – Jag är dålig på att fynda och shoppar inte med fynd i sikte. Det blir nog billigast så i längden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

 • Svara therese 7 juli, 2016 at 12:51

  Så roligt med dessa faktalistor! Känns som att man lär känna dig lite personligare!

  Och! ”0. Har du gått igenom någon stor kris?

  – Mellan 19 och 23-24 hade jag en lång och jobbig kris. Jag flyttade till
  Stockholm efter tre paradisår i Nyköping och tappade mig själv på vägen. Jag visste inte vem jag var, vad jag ville och hur jag skulle leva”

  BAM! precis så (minus flytten. Jag har alltid bott i sthlm) jag är 23 år och alla har alltid pratat om att tonåringar är vilsna. När jag var tonåring visste jag exakt vem jag var. Det är efter tonåren. Typ från 19 som jag känner sådär. Har ingen aning om vem jag är eller vad jag vill göra. Lite skönt att man inte är/var helt ensam

  [Svara]

 • Lämna kommentar