Lofsan

111 fakta om mig del 3

 41. Vad lyssnar du på för musik?
 
 – Spotifys topplistor eller deras humörlistor. Jag har alltid musik när jag jobbar med datorn.
 
 42. Läser du många bloggar?
 
 – Jag brukar läsa de blogginlägg som kommer upp i mitt facebookflöde. Jag går sällan in på en blogg genom att skriva in adressen om ni förstår vad jag menar.
 
 43. Vad tycker du om Instagram?
 
 – Instagram är det som jag tycker är roligast just nu. Jag försöker att inte följa fler än cirka 700 men det är svårt.
 
 44. Shoppa i butik eller på nätet?
 
 – Förut handlade jag bara i butiker framförallt för att vi bor i stan men nu känner jag sällan att jag vill lägga tid på det så nu handlar jag ofta på nätet, framförallt till barnen och om jag ska köpa sånt jag redan har så att jag vet storleken.
 
 45. Tar du mest bilder med kamera eller mobil?
 
 – Jag fotar och filmar i vardagen med iPhone men om jag vill göra finare inlägg till bloggen eller sponsrade inlägg så använder jag en systemkamera.
 
 46. Vad vill du hitta på i sommar?
 
 – Jag tycker om att göra utflykter på sommaren men när det är dåligt väder så känner jag att jag lika gärna kan jobba. Den här sommaren ska vi passa på att hälsa på kompisar som bor i södra Sverige och gå både på Bakken i Köpenhamn och Liseberg. Det ser jag fram emot!
 
 47. Ett roligt sommarminne?
 
 – Flera somrar har vi varit uppe i Åre, det älskar jag. Det var roligt att cykla downhill, paddla i forsen och springa uppför Åreskutan.
 
 48. Något på TV som du aldrig skulle kolla på:
 
 – Kardashians och liknande och Paradise Hotel. Min tid är alldeles för värdefull för det.
 
 49. Äckligaste du vet, typ?
 
 – Okontrollerad hårväxt. Generellt sett så tycker jag att hår i alla format är äckligt, även det på huvudet. Kroppshår på män är nästan outhärdligt.
 
 50. Vad tycker du om att ge barn socker?
 
 – Våra barn äter socker, varken mer eller mindre. Dom äter godis en gång i veckan. Om det blir på en torsdag pga kalas så brukar de inte få lördagsgodis också. Ingen av dom gillar ketchup, Baxter vill ha sylt ibland och båda tycker om flingor som jag klassar som onyttiga.
 
 51. Gillar du att bo på hotell?
 
 – Det finns ju hotell och hotell. I Sverige är det typ 10 hotell som jag verkligen tycker om att bo på som Ystad, Falkenberg, Scandic Rubinen och Upper house i Göteborg. Är hotellet bra med kul läge, fin lite speciell restaurang och snygga fräscha rum så älskar jag det!
 
 52. Vad läste du när du var yngre?
 
 – Jag älskade Bert-böckerna. Min mamma köpte Kittyböckerna på antikvariat också. Dom var spännande!
 
 53. Vad var ditt första jobb?
 
 – Jag arrangerade kanotskola varje sommar från att jag var 12 år fram till typ 18 år.
 
 54. Och ditt andra jobb?
 
 – Jag hyrde ut och sålde kajaker i Pampas marina sommaren mellan ettan och tvåan på gymnasiet.
 
 55. Vad är ditt drömjobb?
 
 – Jag har mitt drömjobb nu: lite PT, eget gym, föreläsa, skriva böcker, göra TV, podda osv.
 
 56. Hur ser höstens planer ut?
 
 – Sixten och Baxter ska börja skolan i augusti, det ska bli roligt och spännande. Jag ska springa några lopp och åka till Mallorca, det ser jag fram emot.
 
 57. Vad drömmer du om att göra de närmsta åren?
 
 – Jag vill fortsätta resa mycket och se nya länder. Jag hoppas att mina företag fortsätter att utvecklas och att vi blir ännu bättre på att hjälpa människor.
 
 58. Är du lycklig?
 
 – Dom flesta människor är lyckliga hoppas jag. Jag känner att jag är i en bra och rolig fas, har ett fint äktenskap, en kärleksfull familj och väldigt bra vänner. Det är lycka för mig.
 
 59. Tror du på evig kärlek?
 
 – Två människor kan älska varandra hela livet men jag tror inte att det är helt utan jobb. Jag har haft flera relationer där jag hela tiden vetat att det inte är för evigt men ändå inte lämnat. Med Hans känns det som att det är för evigt. Det har det gjort nästan från start.
 
 60. Har du gått igenom någon stor kris?
 
 – Mellan 19 och 23-24 hade jag en lång och jobbig kris. Jag flyttade till
 Stockholm efter tre paradisår i Nyköping och tappade mig själv på vägen. Jag visste inte vem jag var, vad jag ville och hur jag skulle leva. Det känns egentligen bara som tur att det har blivit så bra som det blev för mig för jag har haft många möjligheter att välja andra vägar som inte varit bra för mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Anna 6 juli, 2016 at 10:26

  Kul att läsa listorna, allt du skriver är bra och inspirerande men roligt med det lite mer personliga också! Vi ser också fram emot skolstart för äldsta i höst, spännande. Låter som att Sixten och Baxter kommer gå tillsammans, måste kännas tryggt att vara två!

  [Svara]

 • Svara Malin 7 juli, 2016 at 20:15

  Börjar er lilla kille skolan ett år tidigare för att gå med brorsan?

  [Svara]

 • Lämna kommentar