Lofsan

111 fakta om mig del 2

 


21. Vad hände igår?
 
 – Vi trotsade starka vindar och åkte ner till stranden efter en sen frukost. Hans cyklade båda riktningar medan jag tog bilen med barnen. Efteråt släppte jag av Sixten och Tom i huset och så åkte Baxter och jag och hälsade på min kusin och hennes familj som hyr hus i grannbyn.
 
 22. Jobbigaste just nu?
 
 – Det är sällan som jag tycker att något är jobbigt men om jag ska tänka lite extra så tycker jag att det är jobbigt att barnen verkar vara semesterstingsliga och tjafsar. Det gör dom aldrig annars så jag är ovan vid det.
 
 23. Vilken är din favoritblomma?
 
 – Jag gillar orkidéer. Min lillasyster Elin har en orkidéer intatuerad, den hade jag själv kunnat tänka mig om jag skulle vilja tatuera mig.
 
 24. Hur ser en perfekt fredagskväll ut?
 
 – Vi brukar ha fredagsfys i studion, antingen massa coacher tillsammans eller några kompisar, det gillar jag. Jag brukar äta middag med kompisar en kväll i veckan, ofta fredagar. Annars gillar jag fredagsfys med oliver, kanske ett glad bubbel och ibland så sover jag en stund på soffan innan middagen som Hans lagar. Vi kollar alltid på någon serie, oavsett vilken kväll det är.
 
 25. Vilken mat går snabbast att laga för dig?
 
 – Frukostmat tror jag! 🙂
 
 26. Hur ofta dammsuger du?
 
 – Jag dammsuger aldrig, det är Hans ansvar. Han sköter köket och golven i lägenheten. Jag har ansvar för badrummen, barnens rum och brukar vika tvätten om inte min mamma varit barnvakt för då brukar hon ta tag i hela högen.
 
 27. Hur många par skor har du?
 
 – Säkert helt normalt antal par vanliga civila skor men träningsskor har jag fler än vad jag hinner använda. Jag tröttnar dock aldrig på träningsskor och älskar när företag skickar skor som dom vill att jag ska blogga om.
 
 28. Och hur många väskor har du?
 
 – Ett par lite dyrare finväskor men kanske 15 träningsbagar.
 
 29. Vilken är din favoritserie?
 
 – Orange is the New Black, jag har sett alla säsonger tre gånger. The affair, The departed och Bloodline älskar jag också.
 
 30. Något du borde göra just nu?
 
 – Ta en paus från listan och äta middag tillsammans med familjen.
 
 31. Något du har massor av hemma?
 
 – Träningskläder! Jag skänker bort till vänner varje ny säsong och ge mycket till välgörenhet men ändå svämmar lådorna i garderoben över. Tur att jag använder mycket kläder och gör två tre byten av träningskläder varje dag.
 
 32. Det roligaste med att ha barn:
 
 – Att få följa barnens utveckling över riktigt lång tid. Jag tycker inte att meningen med livet är att ha barn men jag tycker om den person som jag har utvecklats till av att ha barn.
 
 33. Hur många barn har du och hur många vill du ha?
 
 – Jag har två barn, Sixten 7 år i augusti och Baxter 6 år i oktober. Deras halvbror Tom är 13 år och bor mycket hos oss också. Han är inte som mitt eget barn, han är ännu mer på något konstigt sätt. Jag är nöjd med våra barn och vill inte ha fler barn. Jag ville ha tre egna barn när jag var yngre och nu har vi tre barn i familjen ofta och det känns lagom.
 
 34. Vad har du för favoritgodis?
 
 – Jag älskar lösgodis typ mest av allt som går att stoppa i munnen. Jag är dock rätt kräsen och köper inte vad som helst eller äter bara för att det finns. Det ska vara färskt och rätt sorter. Gärna hallon/lakrits eller sura godisar.
 
 35. Favoritchips?
 – Jag gillar de flesta chipssorterna. Helst med dill och gräslöksdip. Jag blir ofta sugen på chips efter långpass!
 
 36. Gillar du kladdkaka?
 
 – Nej, oftast inte. Men jag är inte så förtjust i tårtor generellt så om det på ett kalas är en tårta eller paj och kladdkaka med grädde så väljer jag kladdkakan. Jag älskar dock grädden till.
 
 37. Speglar du dig ofta?
 
 – Nej, inte tillräckligt ofta tror jag. Efter att ha jobbat typ 10 år framför speglar på olika gym så tycker jag att det är så skönt att inte jobba vid speglar. Jag speglar mig på morgonen och kvällen i badrummet och en gång mitt på dagen typ efter lunchen för att kolla tänderna.
 
 38. Röker du?
 
 – Nej.
 
 39. Gillar du att kolla på skräckfilm?
 
 – Jag har aldrig gillat det. Jag kollar typ aldrig på vuxenfilmer, bara nästan tecknat med barnen eller vuxenfilmer på flygplan. Jag har sällan ro att se en långfilm hemma, antingen somnar jag eller så kommer jag på andra saker som jag vill göra.
 
 40. Kollar helst på?
 
 – Serier med många avsnitt att kunna se på raken. Kollar aldrig på svenska serier men älskar brittiska och amerikanska.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar