Lofsan

11: Favoritkonditionsträning

Kan ni gissa?!

Löpning såklart.

Jag älskar när det bränner i lungorna, låren svider och vinden pinar ansiktet. Jag älskar känslan av att vara oövervinnelig.

Ge mig en skidbacke och jag springer uppför den. Ge mig en löparbana och jag tävlar och tävlar. Ge mig skog och jag älgar fram över mossan. Ge mig strand så skvätter vattnet runt benen.

Ge mig ett löparpass så satsar jag allt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Malena 22 mars, 2011 at 11:04

  Hej!
  Vilka söta små killar du har! Jag är precis som du intresserad av barnkläder och undrar om du kan hjälpa mig med lite New York tips? Min kompis ska till New York i sommar och jag ska då be henne shoppa med lite till min
  7-åriga dotter. Dock har kompisen inga egna barn och är väl inte så där jättesugen på att springa stan runt och leta barnkläder så jag tänkte att jag skulle ha lite tips på butiker/adresser så det blir lite enklare för henne.
  Läste från när du var i NY för att få lite tips, du skriver om varuhuset Marcys, var ligger det? Vill också ha tips på någon välsorterad GAP-butik, du skrev att en var dålig och en annan bra, minns du möjligen var den bra ligger?
  Tack på förhand!
  /Malena

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Tack!!

  Gapbutikernas utbud varierar utifrån rea och om det är en renodlad barnbutik eller med olika avdelningar. Det bästa är att kolla på deras hemsida och ge henne adresserna. Ang Macys så är det ett jättebra varuhus om man vill köpa märkeskläder till lägre priser än i Sverige så hon kanske har ett eget intresse av att gå dit. Kolla deras hemsida så kan du se alla kläder och adress.

  Hoppas att du får något fint!

  [Svara]

 • Lämna kommentar