Lofsan

101020: BF

God morgon världen!

Tänk att DEN dagen äntligen är här. I över 9 månader har datumet varit heligt, lite tabu liksom. Och så plötsligt är det idag!

Hade lite sammandragningar i går kväll, egentligen ingenting jämfört med tidigare i graviditeten men den senaste månaden har ju varit väldigt lugn på den fronten så nu uppmärksammar jag minsta lilla tecken. Idag ska vi till öppna förskolan tillsammans med Alex&Malte. De har varit på Cypern i två veckor, jag har bara varit liiite avis… Det ska bli så himla trevligt att ses igen.

Eftersom jag tidigare har varit med om att vattnet har gått, helt utan föraning, på golvet så har jag nog lättare att gå runt och tänka att det kan hända igen. Fatta chocken hos de andra mammorna på öppna förskolan om det händer idag!

Senare idag kommer en rapport om ställningen i Gissafödelsedatumstävlingen. Ni är väl nyfikna?!

101020 var det alltså.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Tova 20 oktober, 2010 at 11:12

  Ååh spännande! 🙂 visst är det hur man går och längtar efter Dagen D i många månader, och sen… känns allt som vanligt. Kände mig knappt gravid ens, och började misstänka att barnmorskan räknat ut datumet heelt fel, haha…

  [Svara]

 • Svara mimmie 20 oktober, 2010 at 11:40

  härligt! snart kommer bebisen !

  [Svara]

 • Svara mimmie 20 oktober, 2010 at 11:45

  skulle du kunna hjälpa mig lite och ge mig lite tips om hur jag ska göra för att gå ner mina sista kilon?
  Jag har hört att man måste göra av med fler kcal än vad man får i sig om man ska kunna gå ner i vikt.
  Det är precis de jag har gjort, och det fick jätte bra i början. Jag åt ca 1100kcal om dagen och sprang/powerwalk ute i skogen 4,5 mil i veckan.
  Nu har jag tröttnat lite på att vara ute i skogen då de e så kallt så jag har flyttat in till gymmet ist och börjat gå på spinning 3ggr (och springer 10 min efter varje pass) i veckan och springer på band 5km på 40 min 2ggr i veckan. OCh vägde mig idag och hade gått upp 1 kg!. Det löjligaste är ju att jag egentligen bara vill gå ner 4kg och tycker det är skit svårt.
  När jag hade min springa-i-skogen period så gjorde jag de i 2 månader och gick ner 2kg. Jag funderar på om det är så att jag inte förbränner lika mycke nu eller om det är så att min kropp är van med så lite mat??
  jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Hjälp!
  jag äter mycke kesella, keso, frukt, hårt/mjukt mörkt bröd och soppa på 150 kcal.
  jag är 23 år 162cm och väger 55 och vill ner till 51

  vore snällt om du ville hjälpa mig 🙂
  svara gärna på min mail
  mvh Mimmie

  [Svara]

 • Svara Josse 20 oktober, 2010 at 12:04

  Mitt vatten gick också bara sådär 4 dagar innan BF, som tur var i vårat kök 😉 Jag hade varit i gymmet kvällen innan, tänk hade det gått där hihi.. ska man börja städa efter sig då eller?

  Snart har ni ett till barn, förstå!!! Vad underbart! All lycka till er, ser fram emot att se nya underverket! Många kramar

  [Svara]

 • Svara Tant Anna 20 oktober, 2010 at 15:54

  Har ju redan förlorat 🙁 Denna gången också! Men snart får det bli iaf!

  [Svara]

 • Svara Stina 20 oktober, 2010 at 18:50

  Jag är jättenyfiken!!! Nu måste du snart uppdatera!!!
  KRAM Stina

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Sorry, ingen bebis!

  [Svara]

 • Lämna kommentar