Lofsan

10 Saker få människor vet om mig

 
 Jag är en lat person som har en ovana att be folk hämta saker åt mig. Tex om jag ligger på soffan.
 
 Det som jag lägger nästan allra mest pengar på är kläder och upplevelser till barnen.
 
 Det bästa jag vet är inte att träna utan att sova.
 
 Jag har aldrig lyssnat på något avsnitt av Träningspodden. Jag tycker att det är jobbigt att höra min egen röst.
 
 Jag har dåligt namnminne men glömmer sällan ett ansikte.
 
 Jag rymde från mitt dagis Oskarstorget när jag vår typ 4 eller 5 år och gick till Ica plus i Örebro för att köpa godis.
 
 Jag var så nervös att jag skakade första gångerna som jag höll gruppträningspass på SATS typ 2005.
 
 Jag brukar medvetet undvika att berätta vad jag äter eftersom jag äter mer onyttigt än vad som är bra för mig.
 
 Hans blir sällan nöjd med hur jag utför hushållssysslorna härhemma. Därför hjälper jag inte så ofta till.
 
 Jag är grym på att köra bil generellt men kan inte köra upp bilen ur vårt garage utan att repa den.
 
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Kommentarer

 • Svara Camilla 30 oktober, 2015 at 23:25

  Skönt att höra att det finns fler som älskar att sova. Får alltid höra att ja borde växt ifrån de.. Men icke!

  [Svara]

 • Svara FIT by Emma Hå 30 oktober, 2015 at 23:26

  Haha jag känner allt igen mig i många av dem 😉 Förutom den med ansikten, där är jag helt tvärtom. Känner knappt igen min egen mor på stan, men kan namnge typ alla jag någonsin träffat med för- och efternamn.

  [Svara]

 • Svara Elin Oldin 31 oktober, 2015 at 00:30

  Underbart!

  [Svara]

 • Svara Åsa Norlander 31 oktober, 2015 at 00:47

  Du. Är. Alltså. Mänsklig.
  Och för mig en stor inspiratör som har en oerhörd kunskap och mycket kloka tankar om träning och ett synsätt på träning som är!

  [Svara]

 • Svara Julia 31 oktober, 2015 at 11:58

  Haha! De tre första punkterna hade kunnat beskriva mig exakt! Skönt att veta att du är mänsklig

  [Svara]

 • Svara Jess 31 oktober, 2015 at 22:21

  Hej Lovisa,

  Tack för en fin blogg.
  Jag har en fråga kring träning & graviditet. Jag är gravid i vecka 28, hur ska man träna magen? Är det okej att göra plankan?

  Jag har köpt din bok mamma-träning som jag ser fram emot att få sätta igång med efter graviditeten 🙂

  [Svara]

 • Svara Ellinor 1 november, 2015 at 16:57

  Hej. Jag har ofta såå ont i nacken och musklerna som går upp i huvudet. Går till naprapat och har även gått till läkare för att kolla varför jag har så ofta ont i huvudet. Samma besked av alla, det är musklerna framför allt muskelfästet som gör så ont, problemet är förstås att jag jobbar heltid framför datorn. Jag vill verkligen inte byta jobb, jag har höjbart skrivbord och jag pausar med lite övningar under dagen. Jag tränar intensiv/pulspass och springer 2-3gånger i veckan. Men inget hjälper. Under semester i några veckor blir jag bättre och förstår då att det är den monotona rörelsen med nacken framför datorn som är ”livsfarligt” för mig:-( Är fast i en jättejobbigt spiral där jag verkligen inte vill byta mitt yrke men vad ska jag ta mig till!! Vad kan jag göra för att bli stark i mina nack och axlar så jag klara 8 timmar om dagen i flera år!?? De flesta skriver bara om stretch övningar men nu har jag gjort det i många år & det hjälper inte! Tror att problemet sitter i svaga muskler egentligen. Finns det vikter mm jag kan köpa hem för att kunna träna varje dag utan att behöva ta mig till ett gym? Och vilka övningar är det mest effektiva?? Tack för en underbar blogg och för att du ger så mycket energi!!

  [Svara]

 • Svara Anna Löfgren 1 november, 2015 at 18:14

  Du är så härligt ärlig! Underbart!

  [Svara]

 • Svara 10 saker få vet om mig - Fitness & HälsaFitness & Hälsa 2 november, 2015 at 15:24

  […] hittade ett intressant inlägg hos Lovisa och kör samma hos mig: 10 saker som få människor vet om mig. Få se om de här punkterna om mig […]

 • Svara Ronja 2 november, 2015 at 20:05

  haha, klockrent. alltså att rymma från dagis 🙂 dock typ dagispersonalens värsta mardröm..

  [Svara]

 • Svara Angelica 3 november, 2015 at 20:14

  Fantastiskt inlägg och kul 🙂 är också lat och älskar när andra hämtar saker åt mig haha. Och att sova! 9 timmars nätter minst, for the win 🙂

  [Svara]

 • Svara 10 saker få vet om mig | LEVA LÄNGE 5 november, 2015 at 12:29

  […] hos andra är det listor. Lagom långa listor med uppfriskande innehåll. Den här gången var det Lofsan som startade 10 saker få människor vet om mig och därefter hakade Karin och Johanna på. Jag blev inspirerad och tänkte att det vill jag också […]

 • Svara Lina 5 november, 2015 at 20:41

  Känner igen mig i en hel del. Tack för att du delar med dig. Du är en sann inspirationskälla. 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar