Baxter

10 dagar kvar till BF

Och ni är flera som säger att magen sjunkit, Hans likaså. Det gör mig glad. Fast jag känner inte att magen är lägre. Jag har aldrig haft svårt att andas av att den är hög, och särskilt stor är ju magen inte, inte jämfört med många andra höggravida i all fall. Men det gör mig glad när ni säger att den sjunkit. Har inte tid hos BM förrän nästa vecka så hon kan känna.

Jag har haft ont i halsen på nätterna och morgnarna när jag vaknat hela veckan. Hoppas det inte blir värre under veckan som kommer. Lite halsont klarar jag av men inte snuva eller hosta också. Har inte så stora marginaler just nu. Hans brukar säga att jag går på bensinångorna från en tom tank.

Idag ska Sixten vara hos sin mormor några timmar under dagen. Hans och jag har bokat bord på en för oss ny restaurang där vi ska äta en sen brunch. Lite frukost hemma blir det ändå nu vid 10, jag försöker äta så mycket jag kan nu, jag vet att det kommer att behövas så småningom. Jag kunde inte äta under förra förlossningen, bara dricka nämligen.

Sixten fick något ryck igår och var vaken till 01. Fy vad jobbigt det var. Han har sån separationsångest just nu, så fort någon av oss lämnar hemmet springer han runt i lägenheten och letar och ropar. Gulligt i för sig men lite påfrestande också. Han kanske känner att det är något nytt på G, jag är nog annorlunda mot honom.

I dag är det 101010 men inga värkar i sikte, synd, det hade varit ett coolt datum.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara militarmamman 10 oktober, 2010 at 20:16

    Det där med separationsångesten verkar vara vanligt runt ettårsåldern. Flera av mina vänners barn i den åldern har det med. Det kom plötsligt!
    Ja,101010 hade varit ett coolt datum! Nog många som gifter sig idag, tror jag. Något lättare att planera än en FL! =)¨
    Hoppas brunchen smakade bra och att inte mormorn fick det alltför slitsamt med en ledsen Sixten!

    [Svara]

  • Lämna kommentar