Lofsan

1-årskalas

Att fylla 1 år är stort. Både för barnet och mamman. 🙂


Idag fyller gräbsens kompis Nathalie 1 år och Sofia och Jonny bjöd på kalas ute i Nacka för familj och vänner. Och vilket kalas sen!


Sofias tårt- och kakinferno. Det var tur att det bjöds på scones först så att inte blodsockret sköt i höjden!

Storasyster Emelie var lite blyg för alla gäster i början men efter en cupcake eller två eller var det tre? så blev det liv i luckan. Malte och Emelie hällde ut saft, smällde balonger och garvade medan Sixten sov i vagnen. Baxter kröp runt och tiggde kaksmulor med framgångsrikt resultat.

Jag väckte Sixten efter tag men lika mammig som han somnade vaknade han och ville ingenting. Det var först när Jonny tog fram alla bollar som Sixten tinade upp.


Härhemma innan vi åkte: Sixten är lite sur över att jag inte bär på honom hela tiden…

Födelsedagsbarnet Nathalie fick så mycket fina leksaker och presenter. Det går ingen nöd på henne inte. Baxter och Nathalie lekte med alla festliga prylar inne i vardagsrummet och Baxter längtar nog till sin 1-årsdag.


Nathalie med sin tårta. Stackars Sofia har en ögoninfektion så det var kanske tur att hon inte kom med mer på bild… Hon var en grym värdinna ändå såklart. Som alltid med Sofia.


Sofia hade pimpat altanen med ballonger och avslöjade att hon funderar på att köpa en heliumpump till nästa kalas. Fatta ballongkaoset! Jag är på. 🙂

Grattis Nathalie på 1-årsdagen!

Snart vankas det 2-årskalas för både Malte, Lilla A, Sixten och Lykka. Alla kompisarna fyller ju år med bara några veckor mellan. Mycket tårta och paket blir det då, eller hur tjejer?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 3 juli, 2011 at 17:47

  Jag röstar för att vi har ett litet eget kalas för alla 2-åringar efter alla semestrar! Jag styr upp!

  [Svara]

  Alfva Reply:

  Jag tänkte precis föreslå Alex förslag! STYR UPP!

  (Gärna en vardag, för vi är tusan borta tills mitten på september vad gäller helger typ…:()

  [Svara]

 • Svara Erika - Emblas mamma 4 juli, 2011 at 10:52

  Jag hade heliumballonger på Emblas dop. Kan rekommenderas : ) Har för mig att vi köpte det på Sveavägen tillslut efter att ha kollat upp lite olika.

  [Svara]

 • Lämna kommentar